Regionální centrum PRO-BIO Šumava

Informační web pro ekologické zemědělce     www.pro-bio.stachy.cz

Akce pro zemědělce

FARMÁŘSKÁ VÝROBA SÝRŮ A KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ III.

Pozvánka na seminář s mezinárodní účastí FARMÁŘSKÁ VÝROBA SÝRŮ A KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ III.

TERMÍN KONÁNÍ SEMINÁŘE 15. 6. 2006

MÍSTO KONÁNÍ

Brno, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, posluchárna C 02 (z autobusového i hlavního vlakového nádraží v Brně tramvají č. 9, směr Lesná, zastávka Zemědělská)

PROGRAM SEMINÁŘE:

10.00. – 10.30. Registrace účastníků

10.30. – 12.30. Zahájení semináře a přednes referátů na témata:

Vývoj ve výrobě a prodeji sýrů. – Ing. J. Kopáček, CSc.

Právní úprava veterinární péče při zpracování mléka. – MVDr. P. Chloupek, Ph.D

Vliv pasterace mléka na výrobu sýrů. - Ing. K. Šustová, Ph.D.,

Probiotické kultury a jejich význam ve výživě člověka. - Ing. A. Michalcová, Ph.D

Uplatnění probiotik ve farmářské výrobě - Ing. V. Valenta

Výsledky senzorické analýzy sýrů (rok 2005). - Ing. K. Šustová et al.

12.30. – 13.30. Přestávka – společný oběd

13.30. – 16.30. Diskuse, prezentace posterů, degustace faremních výrobků z kozího, ovčího a kravského mléka

16.30. – 17.00. Shrnutí a ukončení semináře

UPOZORNĚNÍ

1) V rámci semináře bude provedena odborná i laická degustace přinesených mléčných výrobků. Vzhledem k této skutečnosti nám bude ctí, přijmout Vámi vyrobené mléčné produkty do této degustace, přičemž Vaše účast na semináři bude bez poplatku. Vzorky do odborné i laické degustace budou zařazeny anonymně, pouze s označením typu/druhu produktu.

2) V rámci semináře bude vydán sborník. Nedílnou součástí tohoto sborníku bude i posterová sekce. Pokud máte zájem prezentovat Váš přípěvek týkající se kvality mléka, zpracování mléka, výroby mléčných produktů apod. ve formě posteru, respektujte prosím instrukce v příloze.

ÚČASTNICKÝ POPLATEK: 200 Kč. (tento poplatek obsahuje: občerstvení, oběd, sborník a další náklady na konání semináře). PRO DŮCHODCE A OBČANY S ZTP činí účastnický poplatek 150 Kč.

PRO TY Z VÁS KTEŘÍ PŘINESOU VZORKY NA DEGUSTACI - ÚČAST ZDARMA.

Další podrobnosti a přihlášku k účasti naleznete zde

[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1] 1 2 3 4 5
| Autor: KV | Vydáno dne 29. 05. 2006 | 7826 přečtení | Počet komentářů: 37 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek

Na začátek stránky



Čtenář

Jméno:

Heslo:


Zaregistrovat
Zapomenuté heslo

Vyhledávání dle data

<<  Září  >>
PoÚtStČtSoNe
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       

Nejčtenější články

Neexistuji vhodna data!

Program rozvoje venkova: Opatření I.3.1 Další odborné vzdělávání a informační či

Projekt: 09/007/1310b/231/003218

Aktivity 2010

PROJEKT: Odborné vzdělávání pro zemědělce 2008

Projekt: 08/004/13100/231/001588

Aktivity 2009

Program rozvoje venkova I.3.1: Odborné vzdělávání pro zemědělce


     Archiv
 



ISSN 1801-4216

Program rozvoje vnkova
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova

logo ESF a vlajka EU
Tento web je financován Evropskou Unií, Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem ČR.


www.info-sumava.cz vše o Šumavě na jednom místě

Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce. Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.
Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server